Diensten


ON-AIR DIENSTENVeel bedrijven kiezen er tegenwoordig voor om een voertuigen met chauffeur af te nemen op uur basis waarbij de planning in eigen beheer blijft. Dat resulteert namelijk in minder risico’s en aanzienlijke financiële voordelen. Ook voor deze uitbestedingsvraagstukken bent u bij TSS aan het juiste adres.


TSS heeft op dit moment  op vaste basis voertuigen en chauffeurs gestationeerd bij meerdere bedrijven op Schiphol.


TRANSPORT

BINNENLANDVrachten van en naar Schiphol, groot of klein: TSS weet jouw vracht probleemloos en binnen de gewenste tijd af te leven of op te halen. Complete vrachten, distributieritten, spoedtransporten. en zelfs een 24-uursservicedienst; wij passen ons aanbod aan op uw vraag, zodat geen enkele vraag onbeantwoord blijft. TSS is dé betrouwbare partner die begrijpt wat jouw organisatie nodig heeft. In de afgelopen jaren gingen al veel klanten u voor en werden er talloze (maat-)oplossingen geleverd.


TRANSPORT

BUITENLANDOok vracht wat bestemd is voor  buiten de landsgrenzen hebben wij voor u een passende oplossing. De diensten van TSS reiken tot in alle uithoeken van de Europa, want waar onze chauffeurs de weg nét wat minder goed weten, schakelen wij de hulp in van een betrouwbare partner waarbij een continue kwaliteit gewaarborgd wordt. Kortom, internationaal transport is bij ons in goede handen.


Wij leggen de lat voor onszelf graag hoog en zorgen dat geen uitdaging te groot is. Van complete vrachten tot stukgoed: met internationaal transport van TSS bereikt alles zijn bestemming – uiteraard in perfecte conditie en binnen het gewenste tijdsbestek.


SPECIAAL 

TRANSPORT


Zendingen  waar de standaard levertijden niet voldoen, of zendignen die een bepaalde behandeling nodig hebben, biedt TSS u een op maat gemaakte oplossing. Wij zorgen dat deze zendigen, ongeacht gewicht of afmetingen snel en optijd en volgens u wensen worden vervoerd en afgeleverd, nationaal of internationaal.


Zendingen met speciale aandacht


Temperature controlled

High Value Transport

Spoed TransportOP- & OVERSLAG 


Wij beschikken over een goed beveiligde loodsruimt op een beveiligd terein waar we zowel douanegoederen als vrije goederen kunnen opslaan. Het is dus mogelijk om uw goederen voor een kortere of langere periode bij ons onder brengen.

 

Omdat wij zowel het transport als de opslag regelen kunnen wij zeer accuraat reageren wanneer er een afroep van goederen nodig is. Indien nodig splitsen of palletiseren wij de zending.Meer weten over onze op- en overslagdiensten?